2 – Kiegyensúlyozott várandósság csomag – NORMÁL

15.000 Ft

4 db kismama jóga óra (kb. 80 perc) (teljes gátizom tornával, relaxációval, légzőgyakorlatokkal)
1 db vizualizációval egybekötött relaxáció hanganyag

Kattints a Kosár gombra. A rendeléses leadása után átutalással tudsz fizetni, email-ben küldöm neked a számlát és a program anyagait, melyet KORLÁTLANUL meg tudsz tekinteni.

Leírás

4 db kismama jóga óra (teljes gátizom tornával, relaxációval, légzőgyakorlatokkal)
1 db vizualizációval egybekötött relaxáció hanganyag

4 db egyenként kb 80 perces kismama jóga óra. Az egyik órán fókuszban a gerinc a várandósság alatt. Hátizom, törzsizom erősítő gyakorlatok, a hátfájás megelőzésére, enyhítésére. Az óra tartalmazza a teljes gátizom torna sort, melynek rendszeres gyakorlásával felkészítheted a gáti területet a szülésre (gátvédelem), és megelőzheted sok sok betegség kialakulását (pl aranyér, stessz inkontinencia stb). A babával való kapcsolódás sokszor könnyeket csal a kismamák szemébe, hihetetlen élmény megtapasztalni. A relaxáció segíti a testi-idegi ellazulást, stresszoldó hatású és segíti a félelmek elengedését is. Az óra egy vajúdást támogató légzőgyakorlattal zárul.
A másik órán az egyensúllyal dolgozunk. Itt a fizikai és a mentális , hormonális egyensúlyt támogató gyakorlatokat végzünk. Ahogyan növekedik a baba a pocakban, folyamatosan változik az egyensúly pontunk ezért fontos, hogy dolgozzunk vele. A kiegyensúlyozott várandósságot támogatják a gyakorlatok.  Az óra tartalmazza a teljes gátizom torna sort, melynek rendszeres gyakorlásával felkészítheted a gáti területet a szülésre (gátvédelem), és megelőzheted sok sok betegség kialakulását (pl aranyér, stessz inkontinencia stb). A babával való kapcsolódás sokszor könnyeket csal a kismamák szemébe, hihetetlen élmény megtapasztalni. A relaxáció segíti a testi-idegi ellazulást, stresszoldó hatású és segíti a félelmek elengedését is. Az óra egy vajúdást támogató légzőgyakorlattal zárul.
A harmadik órán a csípő területvél dolgozunk. A szüléshez fontos a csípő ízület mobilizálása, mely segíti a megnyílást, lazulást. A csípő kötöttsége okozhat hát és derékfájást, rossz tartást is. A csípő területén blokkokat okozhatnak az anyasággal kapcsolatos félelmeink, szexualitással kapcsolatos gátjaink, melyeket jógagyakorlatokkal szépen lehet oldani. Az óra tartalmazza a teljes gátizom torna sort, melynek rendszeres gyakorlásával felkészítheted a gáti területet a szülésre (gátvédelem), és megelőzheted sok sok betegség kialakulását (pl aranyér, stessz inkontinencia stb). A babával való kapcsolódás sokszor könnyeket csal a kismamák szemébe, hihetetlen élmény megtapasztalni. A relaxáció segíti a testi-idegi ellazulást, stresszoldó hatású és segíti a félelmek elengedését is. Az óra egy vajúdást támogató légzőgyakorlattal zárul.
A negyedik órán pedig a mellek egészségével, mellizmok erősítésével dolgozunk. A várandósság idején a mellek is órási változáson mennek keresztül. A statikus és dinamikus gyakorlatokkal erősítjük az izmokat, kötőszöveteket. Ezen kívül a tejtermelésre is jó hatással vannak a gyakorlatok, mintegy „előkészítve” a sikeres szoptatást.  Az óra tartalmazza a teljes gátizom torna sort, melynek rendszeres gyakorlásával felkészítheted a gáti területet a szülésre (gátvédelem), és megelőzheted sok sok betegség kialakulását (pl aranyér, stressz inkontinencia stb). A babával való kapcsolódás sokszor könnyeket csal a kismamák szemébe, hihetetlen élmény megtapasztalni. A relaxáció segíti a testi-idegi ellazulást, stresszoldó hatású és segíti a félelmek elengedését is. Az óra egy vajúdást támogató légzőgyakorlattal zárul.

Kattints a Kosár gombra. A rendeléses leadása után átutalással tudsz fizetni, email-ben küldöm neked a számlát és a program anyagait, melyet KORLÁTLANUL meg tudsz tekinteni.

Érdekelhetnek még…

0
    0
    KOSÁR