Baba mama jóga

Szétnyílt hasizom rendezése, regeneráció, alakformálás

A baba 6 hetes korától (császármetszés esetén 10 hetes kortól) ajánlott.  

Személyes baba mama jóga órák Budapesten a Kaszásdűlői Kulturális Központban (1033 Bp. Pethe Ferenc tér 2):

 • 9.30-10.30 nagybabás jóga – aktívan mászó/totyogó/szaladó babák; ár: 3500Ft/ alk vagy 5 alkalmas bérlettel 3150 FT/alk
 • 10.45-11.45 kisbabás jóga 6 hetes kortól; ár: 3500 Ft/alk vagy 5 alkalmas bérlettel 3150 FT/alk

Mire számíthatsz?

Ezen az órán nagy hangsúlyt fektetünk a

 • hasizmok, törzsizmok megerősítésére,
 • a gáti terület regenerációjára (gátizom torna), hogy
 • visszanyerd a szülés elótti formád vagy még annál is jobban formába hozd magad! 🙂
 • Fontos tudni, hogy a szétnyílt hasizom mindenkit érint függetlenül attól, hogyan született a babád. A szétnyílt hasizom az egyenes hasizmok eltávolodását jelenti. Ahogyan nő a baba a pocakban, testünk fokozatosan teret enged neki. Csodálatos női test. 🙂 A szétnyílt hasizom regeneráció alapja a mély hasi légzés, melyet gyakorolunk az órákon. 
 •  A babákat igényük szerint bevonva, játékosan jógázunk. Dalokkal, mondókákkal tesszük érdekessé számukra a jógát. Alap babamasszázs mozdulatokat, test-tudatosító gyakorlatokat végzünk.

Miben más egy baba mama jóga mint egy szülés utáni torna?

A jóga komplex rendszere fizikai és lelki szinten is támogatja a feszültség oldást. A jóga órákon megtanuljuk a helyes légzést, mely kiegyensúlyozza az idegrendszert. Kíméletesen az éppen aktuális testi-lelki állapotodnak megfelelően végezzük a gyakorlatokat. A gátizom torna támogatja a medence alapi izmok egészségét (aranyér, hüvelygyengeség, vizelettartási problémák.)

Az óra végi relaxáció elmélyíti a gyakorlás hatását segít kiengedni a feszültséget és nagyon hasznos tudás a babával együtt való megpihenés, megnyugvás képessége.

Az óra menete nagyjából – ez akár teljesen eltérhet a babáktól függően
– óra eleji elcsendesedés
– játékos, mondókás bemelegítés
– testgyakorlatok (itt te jógázol, ha a baba alszik, matat stb.) fókuszban hasizmok, törzsizmok megerősítése, immunerősítés, a szülés utáni tested megerősítése, alakítása, menstruációs ciklust támogató gyakorlatok
– játékok babával, itt hintáztatós, lovagoltatós gyakorlatok, te erősödsz, neki játék
– gátizom torna (hosszú távú női egészség szempontból fontos, szülés után is nagyon fontos, inkontinencia, aranyér stb betegségek megelőzése, visszafordítása)
– relaxáció
– óra végi elcsendesedés

baba mama jóga (online óra jelenleg szünetel)

Élő online jógaóra 

 Ft, (60 perc) vagy 5 alkalmas bérlettel  Ft/5 alkalom ( Ft/alkalom)

Jelentkezni az alábbi gombra kattintva tudsz emailen, a válaszomban küldök minden tudnivalót! 

anya-jóga

Gyermekünk születése után előbb-utóbb mindannyiunkban felmerül a kérdés, ki vagyok én a szülés után nőként? Akármilyen módon is született a gyermeked, a tested és a lelked is óriási változásokon ment keresztül. Az Anya-jóga órákon jóleső gyakorlatokkal dolgozunk a fizikai és mentális erőért, egyensúlyért.

0
  0
  KOSÁR