ANYA JÓGA BABA NÉLKÜL – ÉNIDŐ

Anya jóga baba nélkül – énidő

2 alkalmas intenzív hasizom erősítő Anya-jóga indul
– Nemrég szültél és szeretnéd regenerálni a hasizmokat?
– Régebben szültél, de valahogy még nem jutott időd, energiád a hasfal helyrehozására?
– Jól esne átölelni a Nőt, aki a tükörből  néz most vissza rád?
Gyere 2 alkalmas Anya-jóga óráinkra és engedd, hogy a tested alakuljon, formálódjon a szülés után egy összetartó, zárt közösségben a saját ritmusodban.
A hasizmok feszessége nem csak esztétikai kérdés. Ha nem elég erős a hasfal, különböző egészségügyi problémákat okozhat:
– derékfájás, hátfájás, gerinc problémák
– gátizmok gyengülése -> aranyér, inkontincencia, méh süllyedés
– ciklus problémák stb.
Fontos, hogy tudd, mindannyian mások vagyunk, más testi (és lelki) adottságokkal. A SAJÁT tested megismerésével tudod alakítani a tested. Kérlek ne hasonlítsd magad másokhoz.
Ezen a két alkalmon a hasizmok megerősítésére koncentrálunk BIZTONSÁGOS gyakorlatokkal. Segítjük a szétnyílt hasizmok rendezését. A jógagyakorlatok segítenek, hogy a saját ütemedben fejlődj. Megtanuljuk a helyes légzést. A légzés-mozgás szinkron könnyedebbé tesz, meglátod, micsoda erőtartalékok vannak benned.
Nagy hangsúlyt fektetünk az órán a GÁTIZOM TORNÁRA, mely a hasizmok szempontjából is nagyon fontos. A hosszú távú női egszség alapja. Az óra végén RELAXÁCIÓval mélyítjük el a gyakorlatok hatását, a jól megérdemelt munka gyümölcseként.
Nincs szükséged nagy helyre, drága eszközökre, csak ELHATÁROZÁSRA. Én hozom minden szaktudásom, tapasztalatom, szeretetem, Te hozd az elhatározásod.
Szülés után leghamarabb 10-12 héttel ajánlom. Császármetszés után is tudsz jönni.
A két alkalom visszanézhető, így akkor sem maradsz le, ha nem jó az időpont. A résztvevők megkapják a felvételt, melyet december 31-ig elérhetővé teszek. (Tudom,hogy a karácsonyi időszak eléggé zsúfolt nekünk édesanyáknak. 🙂 )
Fontos! A két óra között javaslom, hogy egyénileg is gyakorolj.
Ez a két alkalom baba (gyermek) nélküli alkalom, az oly sokat emlegetett #énidő. Kiváló alkalom apás, nagyszülős programra amíg te jógázol.
Tervezett időpontok:
november 27. szombat 10-11.15
december 11. szombat 10-11.15
Részvételi díj: 7000 Ft (a két alkalom csak egyben látogatható)
Az órák a zoom alkalmazás segítségével lesznek megtartva.
Határidő: november 25. csütörtök este 20 h.
Emailben küldöm a tudnivalókat, utlási adatokat, a belépési linket.
Jóganyucik csoport tagként 10% kedvezményt tudok biztosítani! Ha pedig kaptál tőlem más kedvezmény kupont, össze is vonhatod.
Bármi kérdésed felmerül, keress nyugodtan.
Szeretettel várom a kapcsolódásunkat
Mariann

ANYA-JÓGA (BABA NÉLKÜL)​

Élő online jógaóra 7000 Ft/ 2 alkalom

Jelentkezni az alábbi gombra kattintva emailen tudsz, a válaszomban minden tudnivalót megküldök! 🙂


Jelentkezz most!

Anya-jóga (2 alkalom)

Gyermekünk születése után előbb-utóbb mindannyiunkban felmerül a kérdés, ki vagyok én a szülés után nőként? Akármilyen módon is született a gyermeked, a tested és a lelked is óriási változásokon ment keresztül. A 2 alkalom során végig vezetlek a szülés utáni tested és lelked megismerésében, működésének megismerésében, elfogadásában.

7000 Ft / 2 alkalom


Jelentkezz most!