Szülés utáni regeneráló csomagok

Két gyermekes anyukaként személyes tapasztalatom, mennyire testet-lelket símogató, mégis hatékony mozgás a jóga a szülés után. Sziklamászóként számomra nagyon fontos volt, hogy „minél hamarabb” visszatérjek a mászáshoz a szüléseim után. Mostanra elmondhatom, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mint a szülések előtt.

A női test egy csoda, ahogy átalakul a 9 hónap során, majd vissza. Ebben az egyedülálló programban nagy hangsúlyt fektetek a NŐI SZERVEK REGENERÁCIÓJÁRA, hiszen hatalmas feladatot teljesítettek.
Az általam összeállított programokkal az alapoktól kezdjük a testi-lelki regenerációt. A programokban nagy hangsúlyt fektetek a testünkkel szembeni türelemre, elfogadásra, megértésre. A várandósság alatt 9 hónap állt a testünk rendelkezésére, hogy alkalmazkodjon a változásokhoz, hogyan várhatnánk el azt, hogy utána egyből minden a régi legyen? Ahogyan minden szülés egyedi, úgy minden szülés utáni regeneráció is az. Fontos, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz, hiszen máshonnan jövünk, testünk más-más adottságokkal rendelkezik.

Ha az alapok rendben, arra lehet építkezni. Az alap regeneráció a medence alapi izmokkal, hasizmokkal s a törzsizmok megereősítésével kezdődik. Minden videó tartalmaz egy alap gátizom torna sort, melyet ha megtanulsz és szokásoddá válik, hihetetlen minőségi javulást érhetsz el ezen a területen. (Megszűnik a stressz inkontinencia, ha előfordul, az aranyér problémák (stb) és a szexuális együttlét minősége is sokkal jobb lesz mind férfinak, mind nőnek. Ha megengeded magadnak, hogy türelmes legyél kicsit, később meghálálja a test, s gyorsabban vissza tudsz térni az eredeti sportodhoz is akár. Tudom, hogy néha nehéz türelmesnek lenni – s ömlik ránk a szülés után néhány nappal tökéletes alakú nők illúziója – én is végigcsináltam már kétszer. Segítek neked, támogatlak, őszinte odafigyeléssel, hogy a motiváció ne vesszen el.

Miért válaszd a JÓGANYUCIK szülés utáni regeneráló programot?

 • Mert egyedülállóan a női szervek regenerációját is támogatod a gyakorlással (méh, petefészkek)
 • Mert segítek a hasizmok rendezésében, a gátizomok regenerációjában, törzsizmok erősítésében lágy jógagyakorlatokkal mégis hatékonyan.
 • Nagy hangsúlyt fektetünk az elfogadás, testünk megismerésére és megértésére, és a testünk iránti tiszteletre.
 • Hatékony, mégis megengedő gyakorlás. „Megengedem magamnak, ha ma épp nem megy minden.”
 • Sok-sok apró trükköt tanulhatsz, hogyan vigyázz magadra a hétköznapi teendők során. (Hogyan tudod kímélni a gáti területet a baba ellátása során, hogyan emeld a babát, hogy kíméld a derekad, stb.)
 • Mert két szülés után tudom mennyire fontos a regeneráció szempontjából a megengedő, elfogadó szemlélet a szülés utáni testünkkel szemben.
 • Mert az általam összeállított programmal egyedülálló módon kiemelten dolgozunk a női szervek regenerációjával. (méh, petefészkek)  

Szülés utáni regeneráló csomagok (mini)

1 db Szülés utáni alapozó gyakorlatok (hasizmok, törzsizmok, medence alapi izmok)

1 db Statikus hasizom/törzsizom regeneráció

1 db Csípő mobilizáló gyakorlatok babával (babás jóga)

1 db relaxációs hanganyag

9000 Ft

Szülés utáni regeneráló csomagok (NORMÁL)

1 db Szülés utáni alapozó gyakorlatok

1 db Statikus hasizom/törzsizom regeneráció

1 db Szülés utáni dinamikus energetizáló gyakorlás

1 db Hormonális egyensúly a szülés után

1 db Egész testet erősítő, állóképességet fejlesztő gyakorlatok

1 db Intenzív hasizom/törzsizom erősítés jógával

1 db Csípő mobilizáló gyakorlatok babával (babás jóga)

1 db relaxációs hanganyag

15 000 Ft

0
  0
  KOSÁR