kismama jóga

Miért jó a kismama jóga a terhesség alatt? 

UGRÁS az ÓRARENDHEZ, JELENTKEZÉS

A többi mozgásformához képest (kismamatorna, aerobik stb.) a KISMAMA JÓGA ajánlja a legjobb lehetőséget az anyukának a gyengéd szülésre, a babának a gyengéd születésre. 

  • A helyes légzés  kiegyensúlyozza az idegrendszert, nyugató, lazító hatású és javítja a koncentrációt. A szülés az a folyamat, ahol a teljes ellazulásra van szükség és komoly koncentrációt igényel.
  • A test gyakorlatok (ászanák) segítségével finoman és biztonságosan átmozgathatod magad a várandósság minden szakaszában. Enyhítheted (megelőzheted) az állapottal járó fizikai tüneteket (hátfájás, derékfájás, vizesedés stb).
  • A gátizom torna segíti a női egészséged védelmét –aranyér, vizelettartási problémák megelőzése-a várandósság alatt és a gát védelmét szüléskor. Minél rugalmasabb egy izom, annál könnyebben tágul, kisebb a gátmetszés, gátrepedés valószínűsége.
  • A relaxáció segítségével megpihenhetsz a külvilág folyamatos ingerei alól, csökken a stressz, hangolódhatsz a kisbabád érkezésére, és megtanulod elengedni a félelmeidet.
  • Relaxált állapotban a babával való kapcsolódás a pocakban nagyon meghitt, a kötődés kialakulását segítő különleges élmény.
  • A speciális légzőgyakorlatok elsajátítása oldja a stresszt és természetes fájdalomcsillapító módszerként segítségedre lesz a vajúdáskor is.
A szülés egy természetes élettani folyamat, mely legalább annyira lelki mint fizikai megnyílás.
Ha a szülő nő támogatva, biztonságban, szeretetben érzi magát, könnyebben nyitja meg az új élet kapuját és lendül át az esetleges nehézségeken. A félelmeken való átlendülés segít, hogy lazuljunk, bízzunk testünkben, a kisbabánkban, mélyüljön a légzés, az oxigénellátásunk javuljon, felpuhuljanak az izmok, megnyíljunk.
 
A biztonságérzetet minden olyan eszköz növeli, mely visszahozza a belső egyensúlyt. Lehet ez egy kedvenc illat, dal, mélyülő légzés vagy vizualizáció. Ebben szeretnélek támogatni , hogy legyen olyan támogató eszközöd a szüléshez, mely a belső egyensúlyod visszaadja, akárhol is születik a babád.
 
A kismama jóga gyakorláshoz nem kell jógás múlt. Betölött 13. héttől a várandósság legvégéig végezheted, ha nincs orvosi ellenjavallat

JÓGAÓRÁK ÉS PROGRAMOK KISMAMÁKNAK

Személyes / Online Jógaórák, Órarend:

Joganyucik - Órarend - Ősz v2

Kismama jóga (élő online óra)
szerdánként 18-19.30 (szeptember 5-től)

2500 Ft/alkalom (90 perc) vagy 6 alkalmas bérlet 12600 FT (2100 Ft/alkalom)

 

Kiegyensúlyozott várandósság csomagok (tematikus jóga órák felvétele relaxációs hanganyaggal)

A kismama jóga órák segítségével alaposan és biztonságosan átmozgathatod magad a várandósság minden szakaszában. Dolgozunk a hát, derék, csípő stb területtel, mellizom erősítő, tejtermelés serkentő gyakorlatokkal. KORLÁTLAN megtekintéssel.

Mini és Normál csomagban kérheted. 

Baba befordulását segítő gyakorlatok (Ha faros a babád és szeretnéd segíteni, hogy megtalálja a számára optimális születési pózt)

SZÜLŐPOZÍCIÓS JÓGA (felvétel, melynek segítségével elkezdheted a szülésre a gyakorlást akár még ma!)

0
    0
    KOSÁR