7 – Anya-jóga (2 db jóga óra)

7.000 Ft

Gyermekünk születése után előbb-utóbb mindannyiunkban felmerül a kérdés, ki vagyok én a szülés után nőként? Akármilyen módon is született a gyermeked, a tested és a lelked is óriási változásokon ment keresztül. A 2 alkalom során végig vezetlek a szülés utáni tested és lelked megismerésében, működésének megismerésében, elfogadásában.

Leírás

Gyermekünk születése után előbb-utóbb mindannyiunkban felmerül a kérdés, ki vagyok én a szülés után nőként? Akármilyen módon is született a gyermeked, a tested és a lelked is óriási változásokon ment keresztül. A 2 alkalom során végig vezetlek a szülés utáni tested és lelked megismerésében, működésének megismerésében, elfogadásában – ezentúl intenzív hasizom erősítő órákra hívlak.
A hasizmok feszessége nem csak esztétikai kérdés. Ha nem elég erős a hasfal, különböző egészségügyi problémákat okozhat:
– derékfájás, hátfájás, gerinc problémák
– gátizmok gyengülése -> aranyér, inkontincencia, méh süllyedés
– ciklus problémák stb.
Fontos, hogy tudd, mindannyian mások vagyunk, más testi (és lelki) adottságokkal. A SAJÁT tested megismerésével tudod alakítani a tested. Kérlek ne hasonlítsd magad másokhoz.
Ezen a két alkalmon a hasizmok megerősítésére koncentrálunk BIZTONSÁGOS gyakorlatokkal. Segítjük a szétnyílt hasizmok rendezését. A jógagyakorlatok segítenek, hogy a saját ütemedben fejlődj. Megtanuljuk a helyes légzést. A légzés-mozgás szinkron könnyedebbé tesz, meglátod, micsoda erőtartalékok vannak benned.
A gátizom torna a hosszú távú női egészség alapja ( megelőzhető, visszafordítható pl aranyér, stressz inkontinencia, tág hüvely problémája stb), így minden órán végezzük. Fontos az önálló gyakorlás is. A relaxáció-vizualizáció lazító, stresszoldó hatású, garantálja a teljes testi-lelki megújulást.
A vételár átutalásával tudod biztosítani a helyed.
0
    0
    KOSÁR