8 – Anya-töltő: stresszoldó jóga (4 db rövid jóga óra+1 meditáció)

9.000 Ft

Maximálisan hiszek benne, ahhoz hogy kiegyensúlyozottan helyt álljunk az anyaságban, meg kell találnunk az időt önMAGunk testi-lelki feltöltődésére. Minden jó, amit a testünkkel teszünk, kihat a lelkünkre is. Az anyatest egy templom, egy szent hely, hiszen tart téged és gyermeke(i)d nap mint nap. Ez a 3 videó azért készült, hogy napi rutinoddá tudjon válni a jógagyakorlás és ha csak kevés időd van, akkor is fel tudj töltődni testileg-lelkileg.
Az alvás hiánya, a folyamatos készenlét önmagában emeli a kortizol szintet a testedben. A meditáció nagyon hatékony módszer arra, hogy elengedd a testedből, lelkedből és az idegrendszeredből a stresszt.
3 db egyenként kb 30 perces jógavideó + 1 db szív-alhas tér töltő meditáció

Leírás

Maximálisan hiszek benne, ahhoz hogy kiegyensúlyozottan helyt álljunk az anyaságban, meg kell találnunk az időt önMAGunk testi-lelki feltöltődésére. Minden jó, amit a testünkkel teszünk, kihat a lelkünkre is. Az anyatest egy templom, egy szent hely, hiszen tart téged és gyermeke(i)d nap mint nap. Ez a 4 videó azért készült, hogy napi rutinoddá tudjon válni a jógagyakorlás és ha csak kevés időd van, enyhíteni tudod a derékfájást, oldódni tud a feszültség, fel tudj töltődni testileg-lelkileg.
A kevés alvás, a folyamatos készenlét önmagában emeli a kortizol szintet a testedben.  A kortizol egy stressz hormon. A meditáció nagyon hatékony módszer arra, hogy elengedd a testedből, lelkedből és az idegrendszeredből a stresszt.
4 db egyenként kb 30 perces jógavideó + 1 db szív-alhas tér töltő meditáció
1 db deréklazítás ülő munkát végzőknek/anyáknak
1 db teljes testet erősítő gyakorlás
1 db hasizmokra fókuszáló gyakorlás
1 db könnyed átmozgatás azokra a napokra, amikor erre van szükséged.
Fontos, hogy tudd, mindannyian mások vagyunk, más testi (és lelki) adottságokkal. A SAJÁT tested megismerésével tudod alakítani a tested. Kérlek ne hasonlítsd magad másokhoz.
Ezekkel a gyakorlatok támogatják a szétnyílt hasizmok rendezését, de akkor is választhatod ezt a csomagot, ha már rég szültél és rendeződtek.
Hiszen a hasizmok erőssége, egészsége nem csak esztétikai szempontból, de hosszú távú női egészséged szempontjából is fontos. A jógagyakorlatok segítenek, hogy a saját ütemedben fejlődj. Megtanuljuk a helyes légzést közben. A légzés-mozgás szinkron könnyedebbé tesz, meglátod, micsoda erőtartalékok vannak benned, ha megszabadulsz a sok feszültségtől.
0
    0
    KOSÁR