Ajándékutalvány

5.000 Ft15.000 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az ajándékutalványt bármely személyes és online órámra és programra beválthatod/kérheted.

Online kismama jóga ajándékba. Kisbabát vár a barátnőd, testvéred, unokatestvéred, kollégád, valaki, aki fontos neked? S Te különlegesebb ajándékkal szeretnéd meglepni, mint a  pelenkatorta? Valamivel, ami Neki és a szíve alatt hordott kisbabájáról szól? Ami segíti a várandósság testi-lelki egészségét és a babájával való kapcsolat elmélyítését? Itt vagyok, segítek.
Online/személyes babás jóga ajándékba. Megszületett a barátnőd, testvéred, unokatestvéred, kollégád babája? Valakinek, aki fontos neked?  S Te különlegesebb ajándékkal szeretnéd meglepni, mint a rágóka, sokadik babaruha? Válassz engem, s a legszebb ajándékot adhatod nekik, a közös jóga, játék meghitt pillanatait. Itt vagyok, segítek.
Online szülőpozíciós jóga ajándékba. Kisbabát vár a barátnőd, testvéred, unokatestvéred, kollégád, valaki, aki fontos neked? S Te különlegesebb ajándékkal szeretnéd meglepni, mint a babanapló, pelenkatorta? Valamivel, ami Neki ÉS a párjának szól, a babavárás közös pillanatainak elmélyítéséről, életre szóló élményükre való felkészüléséről?Itt vagyok, segítek.
Szülés utáni regeneráció ajándékba. A legtöbb, amit adhatsz szerettednek, hogy segíted őt a szülés utáni érzékeny időszakban, hogy visszanyerje erejét. Profi, biztonságos és egyedi programok a szülés utáni időszak megkönnyítésére.
Anya jóga ajándékba. Megszületett a barátnőd, testvéred, unokatestvéred, kollégád babája? Egy anyatárs, aki fontos neked? Valakinek, akinek jól esne néha a feltöltődés, regenerálódás, egy támogató közösség,hogy kiegyensúlyozott anyuka legyen? Esetleg MAGadnak? Kérhetsz engem is karácsonyra. 🙂

 

Névre szóló ajándékkártya, mely felhasználható a megrendeléstől számított 6 hónapon belül egy meghatározott óra(típusra), Kérlek megrendelés előtt keress üzenetben, hogy pontosan egyeztetni tudjuk az igényeidet. Köszönöm.

További információk

ÉRTÉKE

5 000 Ft, 10 000 Ft, 15 000 Ft

0
    0
    KOSÁR