Segítek, hogy megértsd a tested működését a várandósság alatt, a vajúdáskor és a szülés után. A jóga óráimon segítek neked újra visszatalálni a testedhez, bízni benne, megismerni, érteni, érezni.

A várandósságod alatt minden tudásommal és teljes szívemmel ott vagyok Veled. Támogatlak a szülés utáni tested-lelked megismerésében, szülés utáni regenerációban, majd anyaként és Nőként visszatalálni önMAGodhoz, az igazi, belülről jövő önbizalmadhoz, ragyogásodhoz. Őszinte odafigyeléssel és szeretettel támogatlak az utadon a várandósság során, a szülés utáni regeneráció idején s női életutadon. 

Hiszem, hogy nincs külön várandósság, szülés, regeneráció, de van a női életutunk, s a testünk egy templom, aki tart minket, egyedi és megismételhetetlen csoda (annak minden hibájával együtt). 

Megengedés. Anyaság. Jóga. Szeretés. Nők  ezek vagyunk mi, te és én együtt, egymást támogatva, felemelve, szeretettel   Jóganyucik

Babát vársz? Nemrég született a pici? énidőre vágysz? támogató női közösségre vágysz? Gyere nézz körül a jógaóráim között!

ÓRÁK VÁRANDÓSOKNAK

A várandósságod betöltött 13. hetétől egészen a várandósság legvégéig jógázhatsz velem. Óráimon lépésről-lépésre haladunk a szüléshez vezető úton, fizikai és lelki szinten is. Dolgozunk a gáti területtel, mely fontos a gát védelméhez szüléskor és sok betegséget meg tudsz előzni, ha rendszeresen  végzed a gyakorlatokat (pl. aranyér). A légzőgyakorlatok segítenek a testi, idegi szintű ellazulásban, s nagy segítségedre lesznek a szüléskor. A babával való kapcsolódás sokszor könnyeket csal a kismamák szemébe, a relaxációval pedig elmélyítjük a gyakorlás hatásait.

Kiegyensúlyozott várandósság kismama jóga csomagokat (mini/normál csomag) az Online Jógastúdióban találod.

A következő élő online 4 alkalmas Test fókuszú szülésfelkészítő 2024 szeptemberben indul! További részleteket az ÓRATÍPUSOK fülön a SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM- Szülőpozíciós jóga alatt találod.

KIS- ÉS NAGYBABÁS ÓRÁK

Babás jóga óráimhoz hüvelyi szülés után 6 héttel, császármetszés esetén 10 héttel tudsz csatlakozni. Kétgyermekes anyaként magam is megtapasztaltam, ha Anya jól van, a család is jól van, ezért óráimon nagyobb hangsúlyt fektetek az Anyukákra és a lelki regenerációra is. A babás jóga egy szuper közös program a babával. Miközben Te visszanyered erődet a szülés után, megerősíted a medencealapi izmokat, hasizmokat rendezed (a szétnyílt hasizom nem(csak) esztétikai probléma, hanem egészségügyi, hát/derékfájást, inkontinenciát, ciklus problémákat is okozhat!) megismered a szülés utáni tested-lelked, neki játék. A közös mozgás, dalok és mondókák segítségével értékes mozgás kultúrát sajátít el már nagyon kicsi korban. Segíti a baba mozgásfejlődését, idegrendszeri érését nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá téve a babát. Ugyan online kicsit máshogy, de mégis „közösségben” van, a személyes órákon pedig szocializálódik. Neked is szuper KÖZÖSSÉG, ahol nem vagy egyedül a nehézségekkel.

A babás jóga órák felvételről elérhetők az Online Jógastúdióban.

Személyes baba mama jóga órák a Kaszásdűlői Kulturális Központban (1033 Bp. Pethe Ferenc tér 2) keddenként (jelenleg nyári szünet!)

9.30-10.30 Nagybabás jóga (aktívan kúszó-mászó, totyogó, járó babák)

10.45-11.45 Kisbabás jóga (6 hetes kortól kb 8-10 hós korig)

 

ANYa-jóga (Énidő)

A baba születése után előbb-utóbb mindannyiunk életében előtérbe kerül, hogy nem csak anyák, de nők is vagyunk. Általában a szülés után 6 héttel „elengedik a kezünk”. Magam is megtapasztaltam mennyire fontos anyaként, hogy néha időt szánjunk önMAGunkra. Önmagunk megértésére, elfogadására, megszeretésére. Az igazi belülről jövő ragyogásunk feltárására, testi-lelki egyensúlyunk megteremtésére, megengedésre és szeretetre önmagunkkal szemben. Az Anya-jóga órák- női körök (baba nélkül) igazi feltöltődést adnak a szülés után és akkor is ha már régebben szültél. Lágy nőijóga és erősítő, regeneráló gyakorlatok füzére, a fizikai és mentális egyensúlyért. A támogató női KÖZÖSSÉG ereje hihetetlen erőt ad.

Online Anya-jóga csoport szeptemberben indul, részletek hamarosan! 

Júlis 13-án az óbudai jógák éjszakáján tartok legközelebb női kört. Az  – öröm- lesz a témánk, a részvétel ingyenes!

Relaxációs Hanganyagok

BIZTONSÁGBAN VAGYOK – Belső békét támogató ingyenes relaxáció Kismamáknak, Anyukáknak, MINDENKINEK:

ÓRATÍPUSOK

ÉLŐ JÓGAÓRÁK
(ONLINE VAGY SZEMÉLYES)

Jógázz velem babával a pocakban, babával a karodban vagy baba nélkül, s tapasztald meg a lágy, megengedő mégis alapos gyakorlás áldásos hatásait. 

Élőben az ONLINE jóga órák : 

 • ÚJ  4 alkalmas test fókuszú SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ program indul OKTÓBERBEN!

SZEMÉLYES (Szeptembertől):

 • Nagybabás jóga
 • Kisbabás jóga

Ha kérdésed van, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot itt:

VISSZANÉZHETŐ JÓGAÓRÁK, PROGRAMCSOMAGOK​

Jógázz velem, amikor NEKED JÓ, babával a pocakban, babával a karodban vagy baba nélkül. Készüljünk együtt a szülésre. 

Visszanézhető Jógaórák:

 • Kismama jóga
 • Baba befordulást segítő gyakorlatok
 • Jóga a gyermekágy alatt
 • Baba mama jóga

Visszanézhető Programok:

 • Kiengyensúlyozott várandósság csomagok
 • Szűlőpozíciós jóga
 • 2 alkalmas szülés utáni regeneráció (+babamasszázs alapok)
 • szülés utáni regeneráló csomagok
 • Anya jóga
Relaxációs hanganyag
„Kedves Mariann! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra és a szülőpozíciós jóga tanfolyamodra. Hálás vagyok érte. 3 hete született meg a 3. gyermekem. Az általad mutatott gyakorlatok az otthon vajúdásban nagyon sokat segítettek. A lehető legtovább sikerült otthon maradni és így egy csodálatos és gyors szülésélményem lehetett, ahol a testem igazán jól tudta a dolgát. Túl egy császár és egy epidurális hüvelyi szülés után nagyon felemelő érzés! Köszönöm!
Sch. Vivien
"A múlt heti órát és a szülésre bocsátó szertartást követően, egy könnyű vacsora után az én második kis tündérem elérkezettnek látta az időt, hogy elinduljon hozzánk. Este 10 körül értünk a kórházba és hajnali 3.34-kor már a koromban tarthattam Rozalin Íriszt. A vajúdást azokkal a pozíciókkal és légzésekkel kísértem, amik már a gyakorlások alatt is a legjobban estek (főleg állva, a medence billentéssel és a HA légzéssel). A tolófájásoknál viszont némi fáziskésésben voltam valami miatt, tehát nem éreztem, hogy tolnom kellett volna, valahogy lekapcsolódtam a ritmusunkról... ekkor beugrott a forró leves fújás, amiért még az orvos és a szülésznő is megdicsért, hogy ezt most nagyon jókor nagyon jól csinálom. Olyannyira, hogy sikerült összeszednem magam, és három tolással világra hoznom a kislányomat. Nos, erre szokták azt mondani, hogy ez a csodás szülésélmény nem jött volna létre, ha Te nem vagy Nagyon köszönöm a gyakorlatokat, támogatásokat, amikkel kísértél a várandósságom alatt, már alig várom a folytatást. És persze köszönöm a keddi kapcsolódásainkat a lányoknak is, a közös energiáink velünk voltak a szülőszobán." LÍVI

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél tőlem cikkeket, tippeket, írásokat kapni egyenesen a postaládába? Iratkozz fel a hírlevélre!
Please wait...

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

0
  0
  KOSÁR