Póló ruhák

A finom pamut ruha veled lélekzik. Letisztult design, nőies vonalak jellemzik a Jóganyucik póló ruhát. Kényelmes viselet a hétköznapokra, jógához, játszótérre, strandra, a „nincs mit felvennem” napokra. 

Nyári melegben önmagában is hordhatod papuccsal-szandállal, hűvösebb napokon pedig cica nadrággal, farmer kabáttal, torna cipővel kombinálva például csajos és kényelmes viselet. Kisbaba mellett nem mindig jut idő magunkra, ebbe a ruhába egy pillanat alatt beleugorhatsz és már indulhattok is.

A ruha végig kísér a várandósságtól az anyaságig. Belefér a kismama pocak, hű társad a szülés után, hordozáshoz is alkalmas.

Kisbaba mellett nem mindig jut idő magunkra, ebbe a ruhába egy pillanat alatt beleugorhatsz és már indulhattok is.

Ha könnyű, laza ruhát keresel, melyben nőiesnek is érzed magad, megtaláltad.

4 változatban elérhető: 

Megtalálom az egyensúlyt a változásban

A babavárás nagyon sok változást hoz az életünkbe fizikális és lelki szinten is. A szülés – akárhogy is érkezik a kisbabád – örökre megváltoztatja az életed, magadról, a világról alkotott képed. Az anyává válás egy folyamat, mely nagyon sok örömöt, de kételyt, bizonytalanságot is rejt magában. Minden
folyamatosan változik és mire belejövünk, megszokunk egy életszakaszt, kezdődik a következő. 2 gyermekes anyaként 2x is átéltem ezt (s élem folyamatosan, hiszen a gyerekek növekedésével párhuzamosan zajlik, bölcsi, ovi, iskola kezdés, stb hiszen minden új élethelyzetben történik). A változásokhoz alkalmazkodni, beleengedni magunkat pedig nem mindig könnyű.

Ennek a ruhának a feliratát ez a folyamat ihlette. A pozitív megerősítő mondatok minden élethelyzetben segítségedre lehetnek. Segítenek felülírni régi mintákat. Ez a ruha lehetőséget ad arra, hogy büszkén vállald a nehézség az élet része, de nem egésze és képes vagy arra, hogy megtaláld a
középpontod egy-egy nehezebb szakaszban is. S Te már ezt adod tovább (születendő) gyermekednek.

Anya vagyok, nem alszom, jógázom!

Ezzel a felirattal emlékeztetni szeretnélek, hogy amiben vagy most, az normális. Mindenkinek van olyan időszak, amikor csak nagyon keveset tud aludni (csak van aki bevallja, van aki nem).  A jóga, mint eszköz mindig a segítségedre lehet. 2 gyermekes anyaként magam is jógával oldottam a kisbabás lét feszültségeit.  A babával közösen is jógázhatsz (babás jóga), hogy oldódjon a hátfájás, a stressz. Kedves fáradt, kialvatlan édesanya, bújj bele a póló ruhádba és töltődj fel egy finom jógagyakorlással, mely segít átvészelni a nehezebb napokat!

#anyajóga

A baba születése után előbb-utóbb mindannyiunk életében előtérbe kerül, hogy nem csak anyák, de nők is vagyunk. Ki vagyok én nőként? Hogyan találom meg MAGAM a megváltozott testemben?

Magam is megtapasztaltam mennyire fontos anyaként, hogy néha időt szánjunk önMAGunkra. Új önMAGunk megértésére, elfogadására, megszeretésére. Az igazi belülről jövő ragyogásunk feltárására, testi-lelki egyensúlyunk megteremtésére, megengedésre és szeretetre önmagunkkal szemben.

Ezzel a feliratú ruhával emlékeztetheted MAGod, hogy nem vagy egyedül a nehézségeiddel, örömöddel, a jóga bármikor hű társad, ha elfáradsz, egy olyan közösséghez tartozol, ahol kritizálás, versengés helyett elfogadás, megértés vár és mindig van egy jó szó.

Felirat nélkül darabok

Úgy érzed megszólított ez a ruha csak logózott változatban?

Lehetőséged van csak logózott ruhát rendelni, felirat nélkül.

Valamennyi pólóruhára az alábbiak jellemzőek:

Szín: fehér

 

Méret:

S/M: mellnél keresztbe:  52 cm, teljes hossz: 86 cm 

L/XL: mellnél keresztbe: 58 cm,  teljes hossz: 90 cm 

 

Anyagösszetétel: 100 % pamut

Tiszta pamut összetételnek és szabásvonalának köszönhetően kellemes, komfortos, kényelmes viselet jógázhoz és a mindennapokban is.

0
    0
    KOSÁR