Segítek, hogy megértsd a tested működését a várandósság alatt, a vajúdáskor és a szülés után. A jóga óráimon segítek neked újra visszatalálni a testedhez, bízni benne, megismerni, érteni, érezni.

A várandósságod alatt minden tudásommal és teljes szívemmel ott vagyok Veled. Támogatlak a szülés utáni tested-lelked megismerésében, szülés utáni regenerációban, majd anyaként és Nőként visszatalálni önMAGodhoz, az igazi, belülről jövő önbizalmadhoz, ragyogásodhoz. Őszinte odafigyeléssel és szeretettel támogatlak az utadon a várandósság során, a szülés utáni regeneráció idején s ameddig szeretnéd. 

Hiszem, hogy pontosan olyan anyukája vagy a gyermekednek, mint amilyenre neki szüksége van.

Megengedés. Anyaság. Jóga. Szeretés. Nők  ezek vagyunk mi, te és én együtt, egymást támogatva, felemelve, szeretettel   Jóganyucik

Babát vársz? Nemrég született a pici? énidőre vágysz? támogató női közösségre vágysz? Gyere nézz körül a jógaóráim között!

ÓRÁK VÁRANDÓSOKNAK

A várandósságod betöltött 13. hetétől egészen a várandósság legvégéig jógázhatsz velem. Óráimon lépésről-lépésre haladunk a szüléshez vezető úton, fizikai és lelki szinten is. Dolgozunk a gáti területtel, mely fontos a gát védelméhez szüléskor és sok betegséget meg tudsz előzni, ha rendszeresen  végzed a gyakorlatokat (pl. aranyér). A légzőgyakorlatok segítenek a testi, idegi szintű ellazulásban, s nagy segítségedre lesznek a szüléskor. A babával való kapcsolódás sokszor könnyeket csal a kismamák szemébe, a relaxációval pedig elmélyítjük a gyakorlás hatásait.

Kiegyensúlyozott várandósság kismama jóga csomagokat (mini/normál csomag) az Online Jógastúdióban találod.

A következő élő online 4 alkalmas Test fókuszú szülésfelkészítő március végén indul! További részleteket az ÓRATÍPUSOK fülön a SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM- Szülőpozíciós jóga alatt találod.

KIS- ÉS NAGYBABÁS ÓRÁK

Babás jóga óráimhoz hüvelyi szülés után 6 héttel, császármetszés esetén 10 héttel tudsz csatlakozni. Kétgyermekes anyaként magam is megtapasztaltam, ha Anya jól van, a család is jól van, ezért óráimon nagyobb hangsúlyt fektetek az Anyukákra és a lelki regenerációra is. A babás jóga egy szuper közös program a babával. Miközben Te visszanyered erődet a szülés után, megerősíted a medencealapi izmokat, hasizmokat rendezed (a szétnyílt hasizom nem(csak) esztétikai probléma, hanem egészségügyi, hát/derékfájást, inkontinenciát, ciklus problémákat is okozhat!) megismered a szülés utáni tested-lelked, neki játék. A közös mozgás, dalok és mondókák segítségével értékes mozgás kultúrát sajátít el már nagyon kicsi korban. Segíti a baba mozgásfejlődését, idegrendszeri érését nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá téve a babát. Ugyan online kicsit máshogy, de mégis „közösségben” van, a személyes órákon pedig szocializálódik. Neked is szuper KÖZÖSSÉG, ahol nem vagy egyedül a nehézségekkel.

A babás jóga órák felvételről elérhetők az Online Jógastúdióban.

 Személyes baba mama jóga órák a Kaszásdűlői Kulturális Központban (1033 Bp. Pethe Ferenc tér 2) keddenként:

9.30-10.30 Nagybabás jóga (aktívan kúszó-mászó, totyogó, járó babák)

10.45-11.45 Kisbabás jóga (6 hetes kortól kb 8-10 hós korig)

 

ANYa-jóga (Énidő)

A baba születése után előbb-utóbb mindannyiunk életében előtérbe kerül, hogy nem csak anyák, de nők is vagyunk. Általában a szülés után 6 héttel „elengedik a kezünk”. Magam is megtapasztaltam mennyire fontos anyaként, hogy néha időt szánjunk önMAGunkra. Önmagunk megértésére, elfogadására, megszeretésére. Az igazi belülről jövő ragyogásunk feltárására, testi-lelki egyensúlyunk megteremtésére, megengedésre és szeretetre önmagunkkal szemben. Az Anya-jóga órák (baba nélkül) igazi feltöltődést adnak a szülés után és akkor is ha már régebben szültél. Lágy Nőijóga és erősítő, regeneráló gyakorlatok füzére, a fizikai és mentális egyensúlyért. A támogató női KÖZÖSSÉG ereje hihetetlen erőt ad.

Barátság MAGommal testben és lélekben, online Anya-jóga csoport indul 2024. január 27-én, ahol a jóga mint test fókuszú önismereti eszköz segítségével vizsgáljuk meg az anyai szégyen és bűntudat érzést, mi kell ahhoz, hogy barátsággal üdvözöljem a tükörképem? További részletek az Anya-jóga (énidő) fülön, jelentkezni a Kapcsolat oldalon tudsz! 

Relaxációs Hanganyagok

BIZTONSÁGBAN VAGYOK – Belső békét támogató ingyenes relaxáció Kismamáknak, Anyukáknak, MINDENKINEK:

ÓRATÍPUSOK

ÉLŐ JÓGAÓRÁK
(ONLINE VAGY SZEMÉLYES)

Jógázz velem babával a pocakban, babával a karodban vagy baba nélkül, s tapasztald meg a lágy, megengedő mégis alapos gyakorlás áldásos hatásait. 

Élőben az ONLINE jóga órák : 

 • ÚJ  4 alkalmas test fókuszú SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ program indul OKTÓBERBEN!

SZEMÉLYES (Szeptembertől):

 • Nagybabás jóga
 • Kisbabás jóga

Ha kérdésed van, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot itt:

VISSZANÉZHETŐ JÓGAÓRÁK, PROGRAMCSOMAGOK​

Jógázz velem, amikor NEKED JÓ, babával a pocakban, babával a karodban vagy baba nélkül. Készüljünk együtt a szülésre. 

Visszanézhető Jógaórák:

 • Kismama jóga
 • Baba befordulást segítő gyakorlatok
 • Jóga a gyermekágy alatt
 • Baba mama jóga

Visszanézhető Programok:

 • Kiengyensúlyozott várandósság csomagok
 • Szűlőpozíciós jóga
 • 2 alkalmas szülés utáni regeneráció (+babamasszázs alapok)
 • szülés utáni regeneráló csomagok
 • Anya jóga
Relaxációs hanganyag
„Kedves Mariann! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra és a szülőpozíciós jóga tanfolyamodra. Hálás vagyok érte. 3 hete született meg a 3. gyermekem. Az általad mutatott gyakorlatok az otthon vajúdásban nagyon sokat segítettek. A lehető legtovább sikerült otthon maradni és így egy csodálatos és gyors szülésélményem lehetett, ahol a testem igazán jól tudta a dolgát. Túl egy császár és egy epidurális hüvelyi szülés után nagyon felemelő érzés! Köszönöm!
Sch. Vivien
"A múlt heti órát és a szülésre bocsátó szertartást követően, egy könnyű vacsora után az én második kis tündérem elérkezettnek látta az időt, hogy elinduljon hozzánk. Este 10 körül értünk a kórházba és hajnali 3.34-kor már a koromban tarthattam Rozalin Íriszt. A vajúdást azokkal a pozíciókkal és légzésekkel kísértem, amik már a gyakorlások alatt is a legjobban estek (főleg állva, a medence billentéssel és a HA légzéssel). A tolófájásoknál viszont némi fáziskésésben voltam valami miatt, tehát nem éreztem, hogy tolnom kellett volna, valahogy lekapcsolódtam a ritmusunkról... ekkor beugrott a forró leves fújás, amiért még az orvos és a szülésznő is megdicsért, hogy ezt most nagyon jókor nagyon jól csinálom. Olyannyira, hogy sikerült összeszednem magam, és három tolással világra hoznom a kislányomat. Nos, erre szokták azt mondani, hogy ez a csodás szülésélmény nem jött volna létre, ha Te nem vagy Nagyon köszönöm a gyakorlatokat, támogatásokat, amikkel kísértél a várandósságom alatt, már alig várom a folytatást. És persze köszönöm a keddi kapcsolódásainkat a lányoknak is, a közös energiáink velünk voltak a szülőszobán." LÍVI

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél tőlem cikkeket, tippeket, írásokat kapni egyenesen a postaládába? Iratkozz fel a hírlevélre!
Please wait...

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

0
  0
  KOSÁR